Preturi traduceri

Preturi traduceri practicate

Deoarece dorim sa oferim numai preturi competitive, le adaptam in functie de specificatiile clientului oferind in acelasi timp traduceri de o calitate excelenta, realizate cu profesionalism si competenta.

Pret traduceri autorizate

- pret traduceri autorizate engleza:  intre 30 -35 lei /pagina*

*Tarifarea porneste de la 1 pagina minim, calculata la 2000 de caractere plus spatii, format A4. In stabilirea pretului final se ia in considerare numarul de pagini rezultate in limba in care s-a efectuat traducerea. Pentru traduceri efectuate din limba A in limba B, se tarifeaza fiecare limba in parte.
 
Pret traduceri specializate
- pret traduceri autorizate engleza:  intre 30 -35 lei /pagina*
 
*in evaluarea costului unei traduceri se ia in calcul numarul de pagini de tradus, domeniul traducerii (aici se aplica un tarif diferentiat in functie de gradul de dificultate), termenul de predare, colaborarea anterioara (comenzile repetate), etc.
 

Pret traduceri documente tipizate:

- romana-engleza, engleza-romana - 30 lei/ pagina standard*
*Acest serviciu se tarifeaza la 1 pagina standard, indiferent de numarul de caractere.                            
 

Pret traduceri legalizate:

50 lei + TVA/act, primul exemplar si 10 lei/fiecare document aditional

 

Pret traduceri urgente:

Pentru acest serviciu se aplica un tarif intre 50 si 100 % + costul calculat al traducerii in functie de numarul de pagini. Costul total al traducerii se calculeaza in functie de criteriile enumerate mai jos.
- Pentru o traducere solicitata intr-un timp foarte scurt (1-8 ore – pe parcursul programului de lucru in ziua in care se face comanda) se aplica o taxa de urgenta de 100 %, în functie de gradul de dificultate si volumul documentului + costul calculat al traducerii in functie de numarul de pagini.
- Pentru o traducere cu un volum mare de pagini (peste 10) solicitata pentru a doua zi la prima ora se aplica o taxa de urgenta de 50% care se adauga la costul total al traducerii + costul calculat al traducerii in functie de numarul de pagini.
 

Pret colationare (proofreading)

Pentru acest serviciu (verificarea sau corectarea unei traduceri existente) se percepe o taxa intre 30 - 50% din pretul per pagina practicat pe limba respectiva, in functie de gradul de dificultate al documentului, volumul traducerii si termenul de predare.
Serviciul de tehnoredactare este gratuit cu conditia ca textul sursa sa fie furnizat in format Word. In cazul in care documentul are alt format se va percepe un tarif suplimentar de 1 leu/ pagina.
 

Preturi Interpretariat Engleza

Pret interpretariat per ora: intre 300 lei.*
*Tariful pentru serviciile de interpretariat se calculeaza per ora sau zi si depinde de urmatoarele: gradul de dificultate si de specializare a limbajului, timpul alocat si locul de desfasurare a evenimentului.
Pentru serviciile de interpretariat la oficierea casatoriilor sau la semnarea unor acte notariale se stabileste un pret per ora.
La intalniri de afaceri, conferinte, traininguri, prezentari etc. pretul se stabileste per zi.
Timpul maxim de interpretare este de 6 ore pe zi. Pentru perioade ce depasesc aceasta durata se percepe un procent de 20% in plus fata de tariful initial.
Timpul contorizat ca si serviciu de interpretariat curge incepand din momentul in care traducatorul interpret se afla la dispozitia clientului.
*Serviciile de interpretariat sunt disponibile doar pe raza municipiului Bucuresti si imprejurimi.
 
Sistem calcul pret traduceri:
 Pentru orice tip de traducere, tarifarea minima porneste de la 1 pagina standard, indiferent de numarul de caractere. Pagina standard de traducere = 2000 de caractere plus spatii, format A4. În stabilirea preţului final al traducerii, se va lua in calcul volumul materialului de tradus, domeniul textului (gradul de dificultate), termenul de predare, istoricul  anterior al clientului cu biroul nostru de traduceri, cu/fara legalizare, etc.
Pentru traduceri efectuate dintr-o limba straina in alta, in stabilirea costului final se iau in calcul criteriile de mai sus, plus tariful pentru fiecare limba in parte.
Pentru o oferta de pret, trimiteţi textul pe care doriti sa il traduceti la adresa noastra de contact sau solicitati o oferta personalizata, furnizand  cat mai multe detalii referitoare la serviciile de traducere de care aveti nevoie (limba in care este redactat documentul si limba in care se va efectua traducerea, formatul in care doriti sa fie transmis documentul, termenul de predare, cu/fara legalizarea notarială, numarul de exemplare).
Pentru persoane juridice cu care colaborarea poate fi pe termen lung, se acorda discounturi la traducerile efectuate pe texte repetitive, in functie de volumul lucrarii si perioada de colaborare.
 
Program de lucru: luni - vineri, intre orele 9 - 18, la telefon: +40737 80 99 52, e-mail: contact@astraduceri.ro sau puteti solicita o oferta personalizata prin formularul "cere oferta".