Servicii

Profesionalismul, capacitatea de adaptare, flexibilitatea, acuratetea si seriozitatea sunt calitati esentiale pentru orice traducator, cat si pentru orice birou de traduceri care vrea sa se impuna pe piata cu servicii de calitate. De aceea ne adaptam in functie de cerinte si oferim urmatoarele tipuri de servicii, atat pentru persoane fizice cat si persoane juridice:
- servicii specializate de traduceri in/din romana-engleza si engleza-romana
- traduceri simple – sunt acele transpuneri ale unor texte dintr-o limba in alta/din limba sursa in limba tinta, in diverse domenii, ce pot fi preluate si predate in orice format ( ex.: electronic, printat)  agreat cu clientul in prealabil, ce nu necesita autorizarea de catre un traducator autorizat sau legalizarea de catre un notar public.
- traduceri autorizate – servicii de traduceri pentru orice tip de document, autentificate cu stampila si semnatura traducatorului, certificand conformitatea traducerii cu documentul original.
- traduceri legalizate –  traduceri autorizate de catre traducatorul pe limba respectiva, prin procedura conventionala, si care poarta in plus sigiliul notarial, ce atesta faptul ca traducatorul este autorizat de Ministerul Justitiei si are dreptul de a certifica traduceri.
- traduceri specializate - servicii de traduceri in/din diverse domenii specializate, realizate de traducatori autorizati si cu competente lingvistice dobandite in urma studiilor/experientei si care detin capacitatea de a respecta terminilogia specifica fiecarui domeniu de interes.
- interpretariat evenimente – interpretariat si/sau traducere in si din romana-engleza sau engleza-romana, asigurand comunicarea in cadrul a diferite evenimente, cum ar fi conferinte, seminarii, expozitii, intalniri de afaceri, traininguri, etc.

- interpretariat notarial – servicii profesionale de interpretariat/traducere in/din limba engleza pentru documente ce necesita legalizare notariala precum: contracte de inchiriere, antecontracte/ contracte de vanzare-cumparare, procuri, declaratii etc., ce vor fi redate integral sub forma orala clientului, in prezenta notarului public.
- interpretariat starea civila – servicii specializate de interpretariat/traducere pentru ceremonia de casatorie civila intre un cetatean roman si un cetatean de  nationalitate engleza, nevorbitor de limba romana.
- traducator interpret pentru sectia de politie - servicii profesionale de interpretariat/traducere pentru limba engleza
*In caz de necesitate, interpretii nostri ofera sprijinul necesar cetatenilor de nationalitate engleza pentru diverse activitati ce implica prezentarea la o sectie de politie, ca de exemplu, completarea  de declaratii oficiale si/sau pentru a face eventuale plangeri, etc.
*Tarifele pentru interpretariat sunt cuprinse intre 80-100 RON/ora.
*Tarifele pentru interpretariat in cadrul evenimentelor se stabileste per zi si este negociabil.
- prelucrare grafica (DTP - Desktop Publishing) - prelucrarea informatiilor grafice existente in documentul original (tabele, grafice, etc.) astfel incat, documentul tradus sa respecte intocmai formatul originalului.
- colationare – corectura sau verificarea documentelor deja traduse, astfel incat sa se confirme ca acestea sunt in conformitate cu documentul original si respecta regulile de gramatica, sintaxa si vocabular pentru  limba in care s-a făcut traducerea
*Pentru acest serviciu se practica o taxa intre 50 - 100% /pagina din pretul de traducere valabil pe limba in care se face corectura, in functie de gradu de corectura necesar cu privire la material.
- imprimare gratuita – Imprimarea textului tradus este inclus in pret in cazul tuturor tipurilor de traduceri si se realizeaza pe suportul agreat cu clientul in prealabil.
Servicii gratuite* de curierat – Transmiterea si/sau predarea documentelor pentru tradus se poate realiza mai usor prin email sau fax.
*Documentele pot fi transmise si prin curierat rapid contra unei taxe de 20 -30 lei ce se achita de catre client la primire.
 In prezent colaboram cu Urgent Curier.
- legalizare notariala - la solicitarea clientului asigurăm si legalizarea notarială a traducerilor, la pretul de 50 lei + TVA/act, primul exemplar si 10 lei/fiecare exemplar in plus, taxe ce se adauga la costul total al traducerii.