Traduceri Autorizate Engleza

Pentru a va asigura ca beneficiati de traduceri de calitate, este recomandat sa lucrati numai cu traducatori autorizati, cu precadere daca documentele pe care doriti sa le traduceti sunt considerate acte oficiale şi ulterior necesita legalizare!
 
O traducere autorizata reprezinta traducerea efectuata exclusiv de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei, singura institutie din Romania abilitata sa certifice capacitatea unui traducator de a autoriza orice tip de traducere, adica de a-si aplica stampila si semnatura pe documentul tradus.
Avem disponibile servicii de traduceri in/din romana-engleza si engleza-romana, efectuate numai de traducatori ce detin calitatea de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei. Toti traducatorii nostri, pe langa aceasta autorizatie, sunt licentiati in limbi straine, avand studii de specialitate pe limba in care se efectueaza traducerea.
Traducerea documentelor oficiale presupune o acuratete deosebita in contrast cu celelalte tipuri de traduceri, deoarece traducerea unui document considerat oficial trebuie sa respecte nu  numai regulile gramaticale şi sintactice ale limbii in care se efectueaza traducerea ci si sa fie adecvata din punct de vedere cultural. De aceea, traducerea documentelor cu caracter oficial necesita cunoasterea extrem de bine a limbii de origine si a limbii tinta. Insa, nu este suficienta cunoasterea unei limbi straine pentru a traduce texte intr-un domeniu specializat, din acest motiv un bun traducator trebuie sa detina capacitatea nu numai sa transmita integral informatia in limba tinta, ci si sa exprime nuantele de limbaj, fara a modifica sensul sau continutul, iar textul tradus sa reflecte informatia conform cu textul original.
De aceea, va punem la dispozitie o echipa de traducatori profesionisti , autorizati de Ministerul Justitiei, singura institutie din Romania abilitata sa autorizeze traducatori. Traducatorii nostri, in plus fata de autorizatia de traducator, sunt si absolventi ai unei facultati specializarea in limbi straine, avand studii de specialitate pe limba in care oferim servicii de traduceri.
 
O traducere autorizata are aplicata stampila si semnatura traducatorului care a efectuat-o, fapt ce atesta capacitatea lui de efectua traduceri le limba respectiva si este de asemenea, o garantie a calitatii traducerii.
 

Preturi traduceri:

- Engleza -  intre 30 - 35 lei per pagina

Tarifarea se aplica de la minim 1 pagina/ document.

Pretul unei traduceri se calculează la o pagina standard de 2000 de caractere plus spatii, in format A4. Pretul final se calculeaza in functie de numarul de pagini rezultate in limba in care s-a efectuat traducerea.* Pentru traduceri efectuate din limba sursa in limba tinta, se aplica tariful specific pentru fiecare limba.

*In cazul unei estimari, pretul este pur informativ. Modul de calcul se bazeaza pe toate criteriile de mai sus. De regula, oferta nu difera de pretul final al traducerii.

Pret traduceri engleza documente tipizate:

- 30 lei/pagina*

*pentru acest tip de traducere, pretul afisat este per pagina standard, indiferent de numarul de caractere

Pret traduceri specializate engleza:

- intre 30 si 35 lei/pagina*

*Preţului final al unei traduceri specializate se stabileste in functie de volumul materialului de tradus (pentru care se aplica un discount suplimentar), domeniul textului de tradus (gradul de dificultate al documentului stabileste cuantumul per pagina), termenul de predare (traducere urgenta sau in regim normal), istoricul  anterior al clientului cu biroul nostru de traduceri , cu/fara legalizare,etc.

Pret traduceri legalizate engleza:

- pentru legalizarea unei traduceri se percepe un tarif de 50 lei + TVa/primul exemplar si 10 lei/fiecare copie suplimentara. Acest cost se adauga la pretul final al traducerii.

Pret traduceri urgente engleza:

- pretul de pornire este de la 30 lei/pagina, la care se adauga un tarif diferentiat cuprins intre 50 si 100% in functie de tipul traducerii. *

*Pentru o traducere cu termen de predare foarte scurt (in cursul zilei lucratoare in care a fost lansata comanda) se aplica o taxa de urgenta de 100 % din valoarea traducerii.

*Pentru o traducere cu un volum de peste 10 pagini, solicitata in decursul zilei urmatoare de lucru, se aplica o taxa de 50% din valoarea traducerii.

Contact oferta pret traduceri engleza:

- telefon: +40737 80 99 52

- email: contact@astraduceri.ro

- cere oferta personalizata de pret accesand optiunea “cere oferta”

- contacteaza-ne prin formularul de contact disponibil pe site.