Traduceri Legalizate Engleza

In prima instanta, o traducere este autorizata de catre traducatorul care a efectuat acea traducere, prin aplicarea la final a incheierii, semnaturii si stampilei, fapt ce o transforma in traducere autorizata.
Ulterior, traducerea autorizata este certificata prin aplicarea stampilei si semnaturii notarului public, fapt ce o transforma in traducere legalizata.
 
*O traducere legalizata reprezinta traducerea autentificata cu stampila si semnatura notarului public, fapt ce confirma autoritatea traducatorului de a efectua traduceri pe limba respectiva. Prin legalizarea traducerii, nu se verifica sau certifica corectitudinea continutul documentului tradus de catre notarul public, ci doar se certifica competenta traducatorului de a efectua traduceri pe limba respectiva, traducatorul  fiind cel care isi asuma conformitatea traducerii cu documetul original.
 
Conform noilor reglementari  in domeniul traducerilor anuntate de Camera Notarilor, legalizarea unui document se poate incheia numai daca se prezinta la momentul legalizarii si documentul in original. In acest sens, se va atasa la traducere o copie a documetului original dupa care s-a facut traducerea, documente ce vor fi pastrate in arhiva biroului notarial.
Pentru eficientizarea si urgentarea finalizarii traducerii, dar si pentru a economisi timp, documentele ce urmeaza a fi traduse pot fi scanate si trimise prin email sau fax, iar originalul se va prezenta doar in momentul legalizarii traducerii.
 
Bine de stiut: In situatia in care solicitati o traducere ce ulterior necesita legalizare, timpului necesar alocat traducerii se va adauga si timpul necesar legalizarii, care depinde de orarul birourilor notariale. Din acest motiv, daca doriti o estimare a termenului de predare pentru o traducere care necesita legalizare, trebuie sa aveti in vedere faptul ca birourile notariale au, in general, programul intre orele 10.00 si 16.00, de luni pana joi, iar vineri au program redus. De asemenea, in perioada sarbatorilor legale, birourile notariale sunt in general inchise.
 
Preturi traduceri legalizate engleza:
Taxele notariale percepute pentru acest serviciu sunt de 50 lei _ TVA/primul exemplar si 10 lei/fiecare copie.
 
Oferim servicii de traduceri legalizate pentru orice tip de document care necesita legalizare.
Pentru legalizarea unei traduceri care nu a fost efectuata prin intermediul biroului nostru, vă rugăm consultaţi pagina Servicii, sectiunea colationare.
 
Cere o oferta pentru traducere engleza!