Traduceri Urgente Engleza

Pret traduceri urgente engleza

Prin traducere urgenta intelegem ca o traducere este finalizata intr-o perioada de timp cuprinsa intre 1 ora si 24 de ore.
 
Acest tip de traduceri au un regim special. Deoarece necesita finalizare intr-o perioada relativ scurta de timp, trebuiesc gestionate cu atentie deosebita, presiune si asteptarile fiind destul de ridicate. De aici rezulta si taxele suplimentare percepute pentru acest serviciu.
 
Costul acestui serviciu se calculeaza in functie de regimul traducerii:
- o traducere urgenta solicitata intr-un timp relativ scurt ( cateva ore, pana la incheierea programului normal de lucru), se taxeaza cu un tarif suplimentar de 50 - 100 % din valoarea traducerii.
 - o traducere urgenta cu un volum ce deaseste 10 pagini, solicitata in termen de 24 de ore de la lansarea comenzii, se taxeaza cu un tarif suplimentar de 50% din valoarea traducerii.
 
*Pret traduceri urgente engleza de la 30 lei pagina.
*Tarifarea minima porneste de o pagina, indiferent de numarul de caractere.
*Pretul unei pagini se calculeaza standard la 2000 de caractere cu spatii, format A4 in limba tinta (pentru un calcul informativ se poate utiliza optiunea Word Count din Microsoft Word/Tools).
*Tipizatele precum: documente de stare civila, certificatele, adeverintele, diplomele de studii se tarifeaza standard la 1 pagina.
*Preturile de mai sus sunt orientative si nu se refera la traduceri in domeniul tehnic, medical sau orice alt domeniu specializat.
*Traducerile in domeniile specializate necesita cotatii de pret personalizate pentru fiecare comanda in parte, datorita gradului de dificultate al domeniului in care se face traducerea, termenul de predare,  numarul de pagini, colaborarea anteriora cu clientul, etc. in functie de care se stabileste pretul final.

 
 
Pretul unei traduceri urgente variaza in functie de domeniul textului pentru tradus, termenul de predare si volumul documentului.
Cere oferta personalizata!